Pagina's

01 april 2013

New in: Summer items

De week voor Pasen heb ik toetsweek gehad. Het was even heel hard doorwerken en veel leren, maar nu ik mijn cijfers bij elkaar zie staan, ben ik ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het moet wel heel gek lopen, wil ik nu niet overgaan en dat is toch best een fijn gevoel haha.

Om na alle proefwerkstess even te ontspannen, ben ik zaterdag met mama gaan winkelen. Ik zocht al heel lang naar de perfecte mintgroene broek en eindelijk heb ik hem bij de Bershka gevonden. Hij zit helemaal mooi strak en ook al is de kleur meer pistache dan mintgroen, ik vind hem superleuk!
Bij de Bershka kwam ik ook dit witte blousje tegen. Ook deze valt heel mooi en voor de prijs van €12,95 kon ik hem niet laten hangen. De boven- en achterkant is van doorschijnende stof en achter valt hij wat langer. 

Op Instagram volg ik de webshop www.modemusthaves.com, die trend-items verkoopt geinspireerd op de catwalks, fashionbloggers en celebs. Daar kwam ik dit Aztec shortje tegen. Perfect voor festivals en warme zomerdagen. Ik heb hem meteen besteld en de volgende dag was hij al binnen! Ook hier ben ik erg blij mee, want hij zit als gegoten! Nu nog wachten tot ik hem aan kan doen....






Liefs,
Fréderique

3 opmerkingen: